Кандидат-мажоритарник із Кіровоградщини звернувся до поліції через «двійника» у списках

,

08199Кандидат у народні депутати від партії «Європейська солідарність» по 103-му виборчому округу, що на Кіровоградщині, Сергій Коваленко звернувся до поліції через те, що Центральна виборча комісія зареєструвала по цьому ж округу його повного тезку. Про це він повідомив «КП» сьогодні, 26 червня.

– Учора ЦВК зареєструвала мене кандидатом у народні депутати. І також дізнався ще одну цікаву новину, що одночасно зі мною зареєстрований по 103-му округу ще один Сергій Коваленко. Не від політичної партії, а від громадської організації «Слуга народу», уродженець Одеської області, людина, яка проживає в Київській області. Сьогодні звернувся до Національної поліції України з відповідною заявою і чекаю на той час, коли зможу познайомитися зі своїм тезкою, – сказав Сергій Коваленко.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала по 103 виборчому окрузі зареєструвала два кандидати-тезки – Коваленко Сергій Петрович.

Перший Коваленко Сергій Петрович – народився 28 жовтня 1969 року в Олександрії, перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації. Він балотується від партії «Європейська солідарність».

Другий Коваленко Сергій Петрович – самовисуванець, народився 9 сiчня 1974 року в місті Котовськ Одеської області, нині живе в Києві. Місце роботи – керівник проектів ГО «БФ “Слуга народу”».
e-max.it: your social media marketing partner