В Устинівському районі активно готуються до навчального року (ФОТО)

, КП

08280У школах Устинівського району активно готуються до 2019-2020 навчального року. Зокрема, вже закупили обладнання в рамках реалізації Нової української школи, а також зробили поточні ремонти класів. Також ремонтують шкільні автобуси і готуються до опалювального сезону.

– Наразі в умовах підготовки до нової української школи уже закупили і доставили у школи 135 парт для першокласників, провели поточні ремонти у класах, закуповуємо комп’ютерне обладнання. Вже в усіх навчальних закладах району є ноутбуки для вчителів першого класу. До кінця липня плануємо вирішити питання з дидактичним матеріалом, – розповідає начальниця відділу освіти, молоді та спорту Устинівської районної державної адміністрації Людмила Колісник. – Також ремонтуємо шкільні автобуси, продовжуємо здійснювати протипожежні заходи. Проводимо тендерні закупівлі твердого палива, щоб вчасно ввійти в опалювальний сезон.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко відзначає, якість освіти в Устинівському районі значно покращилася.

– В Устинівському районі створена нова система освіти, яка дозволила із останньої п’ятірки з 38 територій, які зараз оцінюються, піднятися на 23 місце. Створення навчально-виховних об’єднань дозволило створити школу повного дня, створити позашкільну ланку освіти і Устинівський район знаходиться на дев’ятому місці з 38 за охопленням дітей позашкільною освітою, – зауважив Сергій Коваленко.

 

08279 08281

 

08278 08282

e-max.it: your social media marketing partner