У Маловисківському районі від ураження струмом загинув восьмирічний хлопчик

,

08302Трагедія сталася минулого четверга у Великій Висці Маловисківського району. Після дощу восьмирічний Дмитрик вийшов погуляти біля двору і взявся руками за оголений дріт, який обірвало буревієм біля сусіднього будинку. Від ураження струмом дитина загинула. Тамтешні жителі кажуть, родина багатодітна, мама сама виховує п’ятеро дітей. Дмитрик у родині був четвертою дитиною.

– Така хороша дитина була. Того дня він виступав на фестивалі «Зеленклен», після заходу побіг додому, саме дощ почався. А після дощу вибіг на вулицю і побіг до сусіднього будинку, який родина придбала, але там ще не жила.

Біля того будинку і висів обірваний провід… – розповідають односельці.

– Таке горе велике. Досі не можу відійти. Дмитрик був хорошою дитиною, займався танцями, приходив до мене на підготовку до школи. Спокійний був і чемний, – скрушно говорить учителька першого класу, де вчився хлопчик, Валентина Мокряк і картає себе, що скільки не пояснювала дітям про безпеку життя, як не наголошувала бути обережними, трагедії не вдалося уникнути.

Педагог констатує, дітям важко себе контролювати і дотримуватися правил безпеки життєдіяльності, а тому вкотре наголошує усім батькам бути пильними і стежити за малими, аби більше не сталося подібної трагедії.

Дмитрика поховали в неділю у Великій Висці. З організа­­цією похорону родині допомагало все село.

фото: ілюстрація
e-max.it: your social media marketing partner