В інклюзивному центрі Кропивницького півтора роки працюватиме волонтер Корпусу миру

, КП

08347У Кропивницькому в інклюзивно-ресурсному центрі №1 півтора роки працюватиме волонтер Корпусу миру. Про це повідомила керівник закладу Олена Дорошенко сьогодні, 9 липня.

– Під час літнього табору для особливих дітей у нас працювала волонтер Корпусу миру Ліза. Вона спостерігала за нашою роботою і ділилася власним досвідом, як дітей з особливими потребами долучають до соціуму. Ліза працюватиме у нашому центрі ще півтора роки, – каже Олена Дорошенко.


Сама ж волонтерка задоволена літнім табором і вже чекає на початок навчального року.


– У таборі ми дуже гарно провели час. Це була дуже чудова можливість поспілкуватися з дітьми, які мають особливості розвитку, з їхніми батьками. Це дуже приємно і має хороші перспективи в майбутньому. Такі табори несуть широку освітню мету. Діти дуже старанні. Я сподіваюся, що буде продуктивна робота наступні півтора року, – каже Ліза.


Загалом під час літнього табору, який організував інклюзивно-ресурсний центр, цього року оздоровили 30 дітей. Вони відпочивали на узбережжі Чорного моря у селищі Приморське. На це з міського бюджету виділили 134 тисячі гривень. Таку таборівку проводять вже п’ятий рік поспіль.

e-max.it: your social media marketing partner