Депутата з Новоукраїнки, який морив голодом сина, залишили під вартою

, КП

08474Депутату Новоукраїнської районної ради Олександру Мольченку, який торік ледь не заморив голодом свого чотирирічного сина, продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 30 діб. Таке рішення Кропивницький апеляційний суд прийняв сьогодні, 18 липня.

Підозрюваного під час засідання через порушення дисципліни вивели з зали суду. Не зважаючи на зауваження головуючого, Мольченко ображав суддів, прокурора, головуючого, говорив не цензурні слова. Погрожував посадити керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури за грати.

Адвокат просив обрати запобіжний захід цілодобовий домашній арешт і зобов'язати носити електронний браслет.

Керівник Новоукраїнської місцевої прокуратури Віталій Дьолог заперечив.

- Раніше до підозрюваного застосовували запобіжний захід домашній арешт, однак він не дотримувався вимог. Неодноразово їздив у Кропивницький, у село Рівне. Не з'являвся на прохання слідчих, тому такий запобіжний захід не доречний, - додав прокурор Віталій Дьолог.

Враховуючи заяви обвинувача і захисту суд вирішив обрати запобіжний захід тримання під вартою на 30 діб до 16 серпня.

- Олександра Мольченка характеризують, як конфліктну людину, він безробітний, не має місця проживання з належними умовами та існують ризики, що може переховуватися, аби уникнути кримінальної відповідальності, суд вирішив залишити підозрюваного під вартою, - зазначив суддя Іванов.
e-max.it: your social media marketing partner