На Кіровоградщині можуть реалізувати пілотний проект із реабілітації ветеранів війни

,

08475Ідею реалізації пілотного проекту соціально-психологічної реабілітації АТОвців на Кіровоградщині підтримала очільниця Міністерства у справах ветеранів, кандидат у народні депутати від партії «Європейська солідарність» Ірина Фріз. Проект передбачає створення реабілітаційних центрів в усіх районах області.

«Під час зустрічі в вашому шпиталі ми мали можливість обговорити пілотний проект, для того, щоб створити в кожному райцентрі реабілітаційний центр», – повідомила вона сьогодні, 18 липня, перебуваючи у Кропивницькому і додала, партія «Європейська Солідарність» готова взяти на себе відповідальність за вирішення проблем військових та їхніх родин і далі захищати їхні інтереси у законодавчій гілці влади.

«Сподіваємося, нарешті забезпечення ветеранів буде на гідному державному рівні. Адже це дуже особлива категорія, яка потребує особливих підходів, – зазначила координатор центру медико-психологічної реабілітації «Компас» Анна Колєва.

У разі старту проекту, його базовими підрозділами стануть обласний госпіталь для ветеранів, Центр медико-психологічної реабілітації «Компас» і Центр допомоги учасникам АТО\ООС при обласній раді.

 

Передвиборна агітація

e-max.it: your social media marketing partner