Ірина Фріз: Євроінтеграційні реформи необхідно продовжувати

, КП

08478На необхідності продовжувати євроінтеграційний курс, а відтак на подальшому осучасненні навчальних і медичних закладів країни у новому парламенті, наголосила кандидат у народні депутати від політичної партії Європейська Солідарність Ірина Фріз. Учора вона побувала з робочою поїздкою в Олександрійському районі. Там оцінила перетворення Новопразького начально-виховного об’єднання і нової сільської амбулаторії у селі Протопопівка.

– Я можу лише сказати одне, що не кожна районна школа або лікарня Києва  має таке обладнання, таких фахівців, які є на Кіровоградщині, їх потрібно цінувати, максимально підтримувати, і саме це ми будемо робити у новому парламенті, – каже Ірина Фріз.


Із досягненнями громад представницю Європейської солідарності знайомив кандидат-мажоритарник від цієї політичної сили у 103 виборчому окрузі Сергій Коваленко. Працюючи в команді голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка, саме він очолював гуманітарний і соціальний напрямки розвитку Кіровоградщини.


– До цього безпосередньо доклав руку Сергій Петрович, який балотується по мажоритарному округу від області, відповідним чином має бажання і далі продовжити розпочату справу, і впевнена, що в нього буде ефективна діяльність у новому складі Верховної Ради, – зазначає політик.


У громадах Ірина Фріз спілкувалася з освітянами та медиками. Ті говорили про найбільш наболілі проблеми. Кандидат від політичної партії Європейська солідарність, підкреслила спеціалісти потребують підтримки держави і гідного забезпечення. І це буде одним із пріоритетів «Європейської солідарності» у новому скликанні парламенту.


– Державна програма і державна підтримка, більше того підтримка з державного бюджету, щоб оснащення, устаткування, а особливо заробітна плата медиків була підвищена, так само, як і для вчителів. Тому що справедливість має бути однаковою для всіх, ми не маємо права залишати медиків із ситуацією сам на сам, коли вони отримують незадовільну заробітну плату, з моєї точки зору, – каже Ірина Фріз.


Аби євроінтеграційні реформи не були марними, їх обов’язково необхідно продовжувати. Політична партія Європейська солідарність – це європейське майбутнє України.


– Той оптимізм, який випромінюють фахівці, спеціалісти на всіх рівнях, дасть можливість продовжувати ті реформи, які були розпочаті останні 5 років, зміцнювати їх здобутки і досягати нових результатів, – підсумувала Ірина Фріз.


Передвиборна агітація

e-max.it: your social media marketing partner