Поліція Кіровоградщини відкрила два кримінальних провадження через порушення виборчого законодавства

, КП

08491На Кіровоградщині поліцейські відкрили два кримінальних провадження, а також склали два протоколи про адміністративні порушення через порушення виборчого законодавства різного характеру, сьогодні, 21 липня.

Зокрема до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли інформацію за частиною 1 статті 158-1 і частиною 2 статті 158-1 Кримінального кодексу – незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз.

Протоколи про адміністративне правопорушення склали за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді, а також за статтею 212-10 – порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму.


Загалом, станом на 16:00 правоохоронці зареєстрували 32 повідомлення про порушення виборчого законодавства різного характеру.

e-max.it: your social media marketing partner