В Олександрії Громадська рада поскаржиться Авакову через цькування Цапюка

, КП

09053В Олександрії Громадська рада при виконавчому комітеті міської ради вирішила запропонувати Раді старійшин звернутися до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова через цькування тамтешніми активістами очільника міста Степана Цапюка, повідомляють у міськраді.

«Громадські організації висловили своє занепокоєння тим, що деякі особи поширюють недостовірну інформацію в соцмережах, чим збурюють населення, намагаються викликати соціальну напругу та формувати у місті хибну громадську думку. Політичні сили, які проштовхуючись до влади і не соромлячись жодних способів, обливають брудом міського голову та його команду, вважаючи, що такими діями підвищать свої рейтинги. Відчуваючи безкарність з боку правоохоронних органів, вони дозволяють собі свавілля, аморальну поведінку і наклепи по відношенню до публічних осіб. До цього вони залучають проплачені засоби масової інформації, тих, хто хочуть себе називати журналістами, блогерами, які на замовлення тих чи інших політичних осіб оприлюднюють неправдиву інформацію» – йдеться на сайті міськради.


Члени Громадської ради, представники громадських організацій вирішили підтримати Степана Цапюка.


«Враховуючи цькування на адресу міського голови С.Цапюка громадська рада прийняла рішення звернутися до правоохоронних органів з проханням розслідувати кримінальні справи за надуманими звинуваченнями на адресу міської влади. Для працівників Нацполіції, які недосконало знають законодавство і потребують роз’яснень від суду, запропоновано забезпечити вивчення ними кримінально-процесуального кодексу України. Також громадська рада вирішила запропонувати Раді старійшин розглянути відповідне питання та направити звернення до Міністра внутрішніх справ України А.Авакова», – повідомляють у міськраді.

Нагадаємо, міський голова Олександрії Степан Цапюк переміг у міському конкурс «Кращий благоустрій приватної садиби», який сам ініціював.

e-max.it: your social media marketing partner