У Кропивницькому на День міста перекриють центр

, КП

092169В обласному центрі на День міста на весь день перекриють рух по вулиці Великій Перспективній і частково обмежать рух на інших сусідніх вулицях, повідомив начальник управління розвитку транспорту і зв'язку міськради Віктор Житник сьогодні, 13 вересня.

– Для забезпечення всіх заходів, які заплановані у рамках святкування Дня міста, кілька разів перекриватимемо рух транспорту. Основне – буде перекрита вулиця Велика Перспективна починаючи від Преображенської до Шевченка з 09:00 до 22:30 години. Також будуть додаткові перекриття, – сказав Віктор Житник.


Із 09:00 години перекриють рух транспорту від супермаркету «Копілка» до вулиці Преображенської та по вулиці Велика Перспективна від Соборної площі до вулиці Шевченка на час руху урочистих колон представників районів міста.


Ще одне додаткове перекриття Великої Перспективної буде з 14:00 до 16:00 від пам’ятника Ангелу-охоронцю до вулиці Шевченка на час параду танцювальних колективів.


Окрім цього, із 06:00 до півночі перекриють вулицю Віктора Чміленка від Перспективної до Чорновола.


– Ще одне тимчасове перекриття буде в районі парку Ковалівський з 07:00 до 18:00. Це буде перекрита ділянка вулиці Дворцова від вулиці Кавалерійської до вулиці Юрія Олефіренка та вулиці Кавалерійської від Дворцової до Чикаленка, – додав Віктор Житник.

e-max.it: your social media marketing partner