У Кропивницькому вручили ключі від квартир у новобудові на Жадова (ФОТО)

, КП

092258У Кропивницькому вручили ключі від квартир у багатоповерхівці по вулиці Генерала Жадова, яку збудували за кошти міського бюджету, сьогодні, 18 вересня, повідомляють у міськраді.

– Не важко уявити почуття людини, яка чекала на власне житло кілька десятиліть. Зрозуміло, що відчувають і родини дуже необхідних місту фахівців, які теж отримають квартири в цьому красивому, комфортному будинку. Мрію тільки про одне, щоб у нашому місті таких будинків було не один на рік, а хоча б по три! Я вдячний всім, хто підтримав мою ідею – почати будувати житло. Будуймо наше місто разом! – сказав міський голова Андрій Райкович.


Це вперше за понад 20 років в обласному центрі збудували будинок за кошти міського бюджету. Його вартість – 35 мільйонів гривень.


Дев’ятиповерхівка має 18 однокімнатних, 27 двокімнатних і 9 трикімнатних квартир. Будинок утеплений, із сучасним ліфтом, автономним опаленням.


Власниками квартир стали містяни, серед яких ті, хто чекав на жило 40 років.


Один із тих, хто понад три десятки років стояв на квартирній черзі – Володимир Бричка. У новій квартирі житимуть разом із дружиною. Родина не приховує емоцій, і зізнається – про кращий подарунок до Дня міста годі й мріяти.


Десять квартир у новобудові отримали працівники закладів охорони здоров’я міста. Після 10 років стажу від моменту заселення вони матимуть можливість приватизувати житло.


– Мені навіть не віриться, що я врешті отримала власне помешкання. Тепер ми нікуди не поїдемо з міста, працюватимемо на його благо ще активніше і завзятіше! – поділилася молодий спеціаліст центру медико-санітарної допомоги №1 Наталія Бурдильна.

 

Нагадаємо, багатоквартирний будинок на Жадова почали будувати у 2016 році. Він розрахований на 54 квартири.

 

У Кропивницькому продовжать будівництво багатоповерхівок коштом міського бюджету.

 

092259092260092261092262092263092264092265092266

e-max.it: your social media marketing partner