На ремонт греблі у Бобринецькому й моста в Устинівському районах виділять 13 мільйонів гривень

, КП

08293На Кіровоградщині на ремонт греблі у Бобринецькому й моста в Устинівському районах виділять 13 мільйонів гривень. Це кошти субвенції з державного бюджету, які зекономили завдяки тендерам, повідомляють в облдержадміністрації.

Загальний обсяг фінансування будівництва, ремонту й утримання місцевих і комунальних автомобільних доріг області цього року складає 476 мільйонів 138 тисяч гривень. По 56 об’єктах провели тендери й уклали договори на виконання робіт з підрядниками. 13 тендерних процедур нині заблоковані, справи на розгляді в Антимонопольному комітеті.


За результатами конкурентних торгів у системі «ProZorro» на виконання робіт, утворилася економія коштів субвенції у розмірі понад 23 мільйона гривень, яку перерозподілилии між об’єктами, що потребують додаткового фінансування.


Зокрема 4,5 мільйона гривень виділять місцевим бюджетам за вже проведені ремонтні роботи на греблі у Бобринецькому районі, 8,5 мільйона гривень – спрямують на відновлення моста в Устинівському районі. Решту зекономлених коштів направлять на об’єкти в Новоукраїнському, Устинівському, Новомиргородському, Новоархангельському районах і в Олександрії.

 

Нагадаємо, 1 червня в Устинівському, а також Бобринецькому районах, негода розмила дороги і знищила посіви.

 

0828909277

e-max.it: your social media marketing partner