У Світловодську на хабарі затримали депутата міськради

,

09557У Світловодську затримали депутата міської ради, який вимагав гроші з підприємниці через відключення її магазину від енергопостачання, повідомляють в управлінні Служби безпеки України.


Оперативники спецслужби встановили, що депутат, який очолює одне з комунальних підприємств міста, вимагав гроші від підприємниці, яка займається торгівлею промисловими товарами. За 35 тисяч гривень фігурант справи пропонував власниці бізнесу відновити у її магазині світло- і водопостачання, яке попередньо він безпідставно розпорядився від’єднати.

Також за вказану суму депутат міськради обіцяв підприємниці в подальшому не створювати штучних перешкод у її комерційній діяльності.


Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі статтеє 208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому приміщенні, очолюваного ним комунального підприємства після отримання всієї суми неправомірної вигоди.
Нині вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії.

 

09558

e-max.it: your social media marketing partner