У Кропивницькому затримали наркоторговців

, КП

09800У Кропивницькому працівники управління протидії наркозлочинності поліції області спільно зі слідчими міського відділу поліції і працівниками спецпідрозділу КОРД затримали трьох чоловіків, які торгували наркотиками, повідомляють у поліції області.

Під час обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили марихуану і метамфетамін, розфасовані для подальшого продажу, пристрої для вживання марихуани, а також гроші і телефони.

За результатами експертиз за цими фактами приймуть рішення щодо притягнення осіб до кримінальної відповідальності за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.


Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Водночас правоохоронці нагадують, якщо вам відома інформація про осіб, причетних до наркозлочинів, повідомити за телефоном гарячої лінії: 0951894350, на електронну пошту: к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: вулиця Велика Перспективна, 30, Кропивницький.


Конфіденційність гарантують.

 

0980109802

e-max.it: your social media marketing partner