На Кіровоградщині оголосили відбір кандидатів на посади голів райдержадміністрацій

, КП

09938У Кіровоградській області оголосили відбір кандидатів на посади голів райдержадміністрацій через проект LIFT, повідомляють в облдержадміністрації.

LIFT – це сучасна інформаційна платформа, що дає можливість здійснити відкритий пошук чесних, порядних і відповідальних людей для керівництва місцевими адміністраціями.


Кожен бажаючий може подати заявку, заповнивши анкету і надіслати разом із резюме за посиланням.


Після цього учасник може у будь-який момент переглянути свій статус у межах програми. Кандидати комунікують з рекрутерами, проходять інтерв’ю з HR-менеджерами і перевірку служби безпеки.


Якщо кандидати всі випробування LIFT пройде успішно, їх запросять на співбесіду до голови облдержадміністрації і з представниками Офісу Президента.

«Ми шукаємо людину, яка готова очолити районну державну адміністрацію та взяти на себе відповідальність за реалізацію наданих Законом України «Про місцеві державні адміністрації» повноважень. Основне завдання – консолідація зусиль усіх структурних підрозділів райдержадміністрації задля соціально-економічного та культурного розвитку району», – пишуть на сайті проекту.

e-max.it: your social media marketing partner