У супермаркетах «КОПИЛКА» можна придбати усе до великоднього столу

,

10259Мережа супермаркетів «КОПИЛКА» подбала про те, щоб її покупці зустріли Великдень із багатим святковим столом та гарним настроєм.

Цьогоріч Пасха припадає на 19 квітня. У зв’язку з каратином віряни не зможуть відвідати церкву, щоб освятити свій святковий кошик, і спостерігатимуть літургію по телевізору. Проте дирекція мережі магазинів «КОПИЛКА» організувала освячення великодньої продукції власного виробництва.

– Цього тижня плануємо випекти до святкового столу три тисячі пасочок вагою по 100, 250 і 500 грамів кожна, з ніжною текстурою і за власним рецептом, та близько 150 пасочок з прикрасами з мастики і меренги, цукатами та родзинками, – говорить завіду­вач виробництвом ТОВ «КОПИЛКА» Ігор Слинюк. – Дорожчі паски будуть вишукано прикрашені і в святкових коробках, проте дешевші, соціальні – не менш смачні і красиві.

Також господині зможуть придбати сучасні формочки для випікання пасок та набори для посипання випічки, наклейки на яйця, самі яйця, фарби для яєць і глазур.

Окрім того, у супермаркетах мережі «КОПИЛКА» можна купити за помірними цінами й інші продукти харчування та напої, які традиційно господині ставлять на святковий стіл. Покупців чекає низка святкових акцій – паски та великодні набори продаватимуть за доступними цінами.

Адміністрація супермаркетів мережі «КОПИЛКА» подбала, аби відвідування магазинів у період карантину було безпечним і зручним.
e-max.it: your social media marketing partner