Поліцейські Кіровоградщини затримали злочинців, які відібрали у чоловіка майже мільйон доларів (ФОТО)

, КП

10290Наприкінці лютого у Кропивницькому вони напали на чоловіка, кілька годин його утримували та силою змусили віддати гроші. Після чого на автомобілі втекли з місця події. До складу групи входило троє осіб: організатор – 49-річний житель Кропивницького, та його спільники – 38-річний житель Запоріжжя і 29-річний киянин. Зловмисників вели два місяці, затримали організатора та спільника зі столиці вчора, 22 квітня в Одесі.

Спецоперацію провели співробітники управлінь стратегічних розслідувань та карного розшуку, Кропивницького відділу поліції за процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури та за силової підтримки спецпризначенців КОРД і роти полку особливого призначення.

Правоохоронці обшукали місця їхнього постійного та тимчасового проживання, гаражі та машини.


Вилучили автомобіль, два автомати і вісім магазинів із набоями до нього, сім пістолетів різної марки та вісім магазинів до них з набоями, майже 300 набоїв калібру 5,45 мм і 9 мм, чотири гранати, балончики із сльозогінним газом, радіостанцію, камеру зовнішнього спостереження, перуку, міліцейську фуражку, різні номерні знаки та їхні фрагменти, зокрема і на синьому фоні, «чорнові» записи, 80 тисяч гривень і 30 тисяч доларів США.


Затриманим повідомили підозру за незаконне позбавлення волі або викрадення людини і розбій. Чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі.

102911028810289

e-max.it: your social media marketing partner