У Кропивницькому запрошують на медовий ярмарок

, КП

10596Він відбудеться у Кіровоградській торгово-промисловій палаті 19 серпня. Початок торгівлі з восьмої ранку, офіційне відкриття – о дев'ятій. А о 9:20 продукцію освятить протоієрей Петро Сидора.

Свою продукцію представлять 25 пасічників Кіровоградщини – мед, крем-мед, пилок, прополіс, горіхи з медом, медові напої, свічки, варення, медові хлібобулочні вироби, продукція для фітотерапії, технічні засоби для бджільництва, а також плодово-ягідна продукція.


На ярмарку діятиме локація майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, а Микола Світайло проведе майстер-класи з гончарства для усіх бажаючих.


Впускатимуть тільки після вимірювання температури і в захисних масках. Дезінфектори для рук та одноразові рукавички будуть розміщені по всій території ярмарку. Відвідувачів просять додержуватись дистанції – 1,5 м.


Адреса: вулиця Преображенська, 79а, Кропивницький.


Доїхати можна маршрутками №5, 8, 103, 118, 126, 284 (зупинка обласна дитяча лікарня). За сприяння міської ради, протягом дня щопівгодини з зупинки «Центральний ринок» на ярмарок їздитиме безкоштовний автобус.

 

10605

e-max.it: your social media marketing partner