Файно маркет підтримує захисників України

,

1071714 жовтня ми відзначаємо День захисника України. Це особливий день в який ми вітаємо та висловлюємо слова вдячності нашим героям, які захищають незалежність і територіальну цілісність України. Мережа супермаркетів Файно маркет вже не вперше співпрацює з ГО Серця матерів Кіровоградщини. Коли напередодні 14 жовтня представники організації анонсували збір допомоги для наших військових на Сході України, у Файно маркет відразу відгукнулися та зголосилися підготувати смачні частування для наших героїв.

 

Вправні пекарі Файно маркет протягом всього дня випікали смачну та солодку здобу для наших воїнів. 300 запашних смаколиків випечено та передано нашим захисникам, які зараз перебувають на Сході України, а саме лінія спротиву Мар’янівка, Красногорівка. Свіжа, духмяна та по-домашньому смачна випічка в формі серця символізує вдячність нашим героям та нагадує про те, що їх чекають вдома.


Файно маркет вітає всіх захисників України та висловлює щиру та безмежну вдячність за їх щоденний героїзм. Міцного здоров’я та довголіття вам, наші герої.

 

10718107191072010721

e-max.it: your social media marketing partner