«КП» спільно з RedShot Production запускає новий політичний проєкт «Дай 5» (ВІДЕО)

,

10723Газета Кіровоградська правда спільно з компанією RedShot Production запускає новий комерційний політичний проєкт «Дай 5». Мета проєкту – дати можливість кандидатам відповісти на питання, якими маніпулюють його політичні конкуренти, а також розповісти про свою передвиборчу програму.

– Протягом виборів ми чуємо постійно бла-бла-бла з накрохмалених студій і ніякої конкретики. Є начебто цікаві кандидати, але неотримані відповіді на кілька запитань не викликають бажання голосувати за нього. Тому ми з командою створили цей проєкт, щоб напряму поставити потенційній владі незручні запитання, – розповів співавтор проекту Дмитро Семенюк.

Як зазначив Дмитро, локація для зйомок не має постійного місця. Змінальні майданчики команда RedShot Production розміщуватиме на скандальних локаціях, пов’язаних з кандидатом: на проблемних ділянках міста, у під’їздах тощо. Кількість учасників у проекті обмежена.

ЯК УЗЯТИ УЧАСТЬ: зателефонувати на номери: (099) 670-83-38, (097) 291-22-25 або написати на електронну пошту [email protected]. У відповідь ми надішлемо комерційну пропозицію.

 

e-max.it: your social media marketing partner