Файно маркет підтримав «Затишну оселю» в Аджамці

,

10824В Україні та багатьох країнах світу відзначили День бабусь та дідусів 28 жовтня. Цього дня діти та онуки зазвичай висловлюють щирі слова вдячності старшому поколінню та демонструють свою турботу. На жаль, не всім пощастило зустрічати поважний вік у колі родини, але кожен заслуговує на повагу та піклування.

Мережа супермаркетів Файно маркет вирішили створити справжнє свято для бабусь та дідусів, які мешкають у будинку для людей похилого віку «Затишна оселя» в Аджамці Кропивницького району. Зараз тут живуть 22 самотніх людей поважного віку. Аби привітати їх із прийдешнім святом, представники мережі супермаркетів Файно маркет організували цілий комплекс святкових заходів із концертною програмою, смачними частуваннями та подарунками. Гарний настрій створювали молоді талановиті музиканти, які грали на музичних інструментах, співали ліричних пісень та виконували музичні побажання мешканців будинку – зіграти вальс чи заспівати «Червону руту».

Звісно, яке ж свято без смаколиків? Банани, печиво, халва та цукерки – всього цього було вдосталь. Про це також попіклувався Файно маркет. Для створення більш комфортних умов на кухні та в їдальні придбали та передали «Затишій оселі» електричні мухоловки. Додатковим приємним сюрпризом для бабусь та дідусів стали квіти в горщиках, які подарували кожному мешканцю будинку.

– Це не просто гарні осінні квіти – це символ єднання поколінь. Символ поваги, турботи та вдячності людям поважного віку, – зазначила представниця компанії Файно маркет.

 По завершенню візиту всі учасники залишилися задоволені святом. Мешканці будинку раді та вдячні за святкову сімейну атмосферу. Представники Файно маркету щасливі, що мають змогу дарувати відчуття захищеності та турботи людям, які цього дуже потребують. Усі учасники свята сповнені приємних емоцій попрощалися та домовилися обов’язково зустрітися на Різдвяні свята. 

Файно маркет намагається допомагати та підтримувати всіх пенсіонерів Кіровоградщини. В мережі діє спеціальна соціальна програма – пенсійна картка зі знижкою -10%. Отримати картку може людина пенсійного віку безкоштовно у промоутера за графіком видачі.

 Будьте уважними та турботливими, приділяйте увагу своїм бабусям і дідусям, адже їм це так необхідно. Зателефонуйте їм чи завітайте в гості, просто так без важливого приводу.

 

1082610825

e-max.it: your social media marketing partner