Пів мільйона гривень виділяє Файно маркет щомісяця на підтримку лікарів Кіровоградщини

,

10836Мережа супермаркетів Файно маркет одна з перших у Кіровоградській області долучилися до всеукраїнської кампанії #ПідтримуюЛікарів. Від початку запровадження карантину в Україні й до сьогодні Файно маркет не просто висловлює свою вдячність медичним працівникам Кіровоградщини, а й демонструє свою підтримку реальними діями.

У рамках соціальної ініціа­тиви, запровадженої керівництвом мережі Файно маркет, усі медичні працівники міських та районних лікарень Кіровоградської області забезпечені спеціальними бонусними картками. Бонусна картка дає можливість придбати в будь-якому супермаркеті Файно маркет товари з додатковою знижкою – 10% 1.03.2020 до 31.12.2020 (період дії, з можливим продовженням до закінчення карантину). В рамках цього соціального проєкту Файно маркет щомісяця надає медичним працівникам знижку на придбання товарів на загальну суму понад 500 тисяч гривень.

– Ми розуміємо важливість праці наших лікарів та медичних працівників усіх рівнів. Цінуємо їхній професіоналізм та важливий щоденний внесок у боротьбу з COVID-19. Сім місяців тому, запроваджуючи цей соціальний проєкт, ми хотіли продемонструвати реальними діями нашу підтримку лікарів Кіровоградщини. Ми надзвичайно раді, що наша соціальна ініціатива знайшла відгук серед медичного персоналу та має попит. Це є підтвердженням того, що ми на правильному шляху і подібні проєкти справді важливі та необхідні. За період дії персональних знижок для лікарів, їх надали більше ніж на 3,5 мільйона гривень, – зазначила PR-менеджер Файно маркету Ірина Протопопова.

Покупку з використанням вигоди за карткою медика можна здійснити на суму до 5 тисяч гривень на місяць.
e-max.it: your social media marketing partner