«КП» розіграла електрочайники серед читачів, які передплатили газету на рік

,

10912Дарувати подарунки завжди набагато приємніше, ніж отримувати. Особливо, коли це робиш від щирого серця, з подякою за багаторічну відданість і підтримку.

Ми хотіли віддячити вам, шановні читачі, за те, що лишаєтеся вір­ними улюбленій газеті, не тільки цікавими статтями, а й подарунком, який зробить ваші вечори ще теплішими. Тому провели розіграш десятьох сучасних гарних електричних чайників серед тих передплатників, котрі надіслали в редакцію квитанцію на річну передплату газети.

Щиро раділи, коли отримали першого листа від Н.Ф. Калмикової з Долинської. «Пише вам пенсіонерка, передплатниця газети «Кіровоградська правда». Вашу газету передплачую щороку вже дуже давно. Газета по моїй пенсії. Вік і болячки не дозволяють нікуди ходити, але радію, що отримуватиму газету і знатиму про всі події, що відбуваються в області», – написала жінка в коротенькому листі до редакції.

«Доброго дня, шановна редакція «КП». Чи виграю приз – ще те питання, а чому б і не спробувати!» – оптимістично написав Володимир Іванович Ковальов із села Семенасте Новоукраїнського району.

А потім були листи ще і ще. Ми вдячні всім, хто надіслав свої квитанції, і особисто кожному читачеві, хто передплатив «Кіровоградську правду» на місяць, на півроку і на рік. Ви нас надихаєте, ми працюємо для вас і пишемо про вас.

Аби ніхто не сумнівався в чесності розіграшу, витягувати лоти довірили 12-річній кропивничанці Ані Франчук, а все дійство документував наш фотокореспондент Ігор Демчук.

Отже, електричний чайник від «Кіровоградської правди» виграли:

⊳ Н.Ф.Калмикова з міста Долинська;

⊳ Катерина Анатоліївна Ходаковська із села Березівка Устинівського району;

⊳ Володимир Іванович Ковальов із села Семенасте Новоукраїнського району;

⊳ Микола Погрібний із міста Новоукраїнка;

10913⊳ В.Г.Збуцька з Кропивницького;

⊳ Піцерія «32см» з Кропивницького;

⊳ Л.П.Живага з села Мар’їв­ка Компаніївського району;

⊳ О.О. Чабанов із села Троя­ни Новоукраїнського району;

⊳ Тетяна Григорівна Покутня з Кропивницького;

⊳ Тетяна Іванівна Ткаченко з села Германівка Компаніївського району.

Усім переможцям подарунки надішлемо «Укрпоштою» на їхні адреси. Тих передплатників, які можуть зайти до редакції, чекаємо в гості за адресою: вулиця Велика Перспективна, 44/66. Як і коли можна забрати подарунок у редакції, запитуйте за телефоном: (097) 714-19-29.

Із повагою головний редактор Любов Попович

e-max.it: your social media marketing partner