Акція «КП». Подаруй книжку сільській бібліотеці

,

11044Зібрати книги для Олексіївської сільської бібліотеки Кетрисанівської громади, що в колишньому Бобринецькому, а нині Кропивницькому районі, ми вирішили, відвідавши це невелике село. Тут проживає 550 жителів. Люди дуже завзяті, гостинні і талановиті. Беруть активну участь у культурному житті громади і люблять читати. От тільки сучасних книжок у сільській бібліотеці бракує.

– У бібліотеці книжковий фонд складає до 6 тисяч книг. Держава дає краплину для поповнен­ня бібліотечного фонду. Але це такий мізер, нам бракує книжок сучасних авторів, дитячої літератури. Торік сільська рада виділила 5 тисяч гривень, то купили дитячі книжки, художню літературу. Але потреба в цікавих книгах ще є. Наші читачі дуже активні, люблять читати художню літературу на різні теми: детективи, пригодницьку, історичну, про кохання. Будемо раді, якщо бібліотека поповниться книгами наших авторів, з Кіровоградської області. В Олексіївці люди люблять читати, а наша бібліотека завжди відкрита для відвідувачів. Ми як можемо, розвиваємо культуру в селі, хочемо, щоб і до нас повернулися обличчям, – каже бібліотекарка Олексіївської сільської книгозбірні Людмила Соченко.

Друзі, звертаємося до вас із пропозицією: давайте разом зробимо добру справу – зберемо книги для сільської бібліотеки. У кожного з нас є прочитані книжки, якими можемо поділи­тися. Сподіваємося, що й наші талановиті поети і письменники можуть подарувати кілька своїх видань для сільських читачів. Пам’ятаймо, що найкращий подарунок – книга!

Книги можна занести в редакцію «Кіровоградської правди» за адресою: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 44/66 (2-й поверх). За додатковою інформацією телефонуйте: (097) 614-19-29

текст: Любов Попович
фото: Ігор Демчук

e-max.it: your social media marketing partner