Письменник із Кропивницького передав сільській бібліотеці свої книги

,

11055Наша акція «Подаруй книгу сільській бібліотеці» стартувала! З радістю зустріли у редакції відомого письменника, члена Національної спілки журналістів, автора кількох книг про працівників міліції і важку службу у кримінальному розшуку Веніаміна Янішевського, який передав для сільської книгозбірні Олексіївки, що у колишньому Бобринецькому, а нині Кропивницькому районі, кілька своїх авторських книг.

– Прочитав у газеті, що редакція збирає книги для сільської бібліотеки і вирішив передати свої. Сподіваюся, що читачам буде цікаво дізнатися про тяжкі будні працівників міліції, розкриття резонансних злочинів, про правоохоронців, які віддали своє життя, оберігаючи громадський порядок, кримінальні справи, які прогриміли на увесь колишній Радянський Союз. Закликаю й інших письменників Кіровоградщини долучитися до цієї благородної справи, – зазначив Веніамін Янішевський.

Нагадаємо, зібрати книги для Олексіївської сільської бібліотеки Кетрисанівської громади «КП» вирішила після відвідин цього невеликого села, де проживає 550 жителів. Люди дуже завзяті, гостинні і талановиті. Беруть активну участь у культурному житті громади і люблять читати. От тільки сучасних книжок у сільській бібліотеці бракує.

– Наші читачі дуже активні, люблять читати художню літературу на різні теми: детективи, пригодницьку, історичну, про кохання. Будемо раді, якщо бібліотека поповниться книгами наших авторів із Кіровоградської області, – розповіла тоді бібліотекарка Олексіївської сільської бібліотеки Людмила Соченко.

Друзі, закликаємо вас долучитися до доброї справи. Давайте разом зберемо книги для сільської бібліотеки. У кожного з нас є прочитані книжки, якими можемо поділитися.

текст: Любов Попович

e-max.it: your social media marketing partner