У Кропивницькому багатодітній родині Валіхновських вручили ключі від квартири

, КП

110085Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив родині Владислава та Анастасії Валіхновських, у якій торік народилася четвірня, ключі від чотирикімнатної квартири сьогодні, 2 квітня.

Спочатку планували, що квартиру родині придбають в будинку, який зводиться коштом ДСНС, де служить чоловік. Міська рада мала передати 500 тисяч гривень на її облаштування. Але, враховуючи ще довгий період будівництва багатоповерхівки, Андрій Райкович виступив із ініціативою придбати квартиру коштом міського бюджету. Квартира у 75 квадратних метрів обійшлася в один мільйон гривень.


– Ми всі дуже чекали цього моменту. Квартира вже у вас є. Міська влада свою важливу частину виконала. Тепер ви починаєте комунікації з управлінням ДСНС. Вони, я переконаний, також виконають наступний етап і відремонтують житло для вашої великої родини. Нехай воно буде затишним, комфортним і щасливим для вас і ваших дівчаток, – сказав, міський голова Андрій Райкович.

«КП» не раз розповідала про родину та унікальних сестричок. Лікарі називають їх справжнім дивом, адже ідентична однояйцева четвірня – унікальне явище не лише в Україні, а й у світі. 3 березня близнючки Вікторія, Єлизавета, Діана і Мілослава відсвяткували перший день народження.

e-max.it: your social media marketing partner