В Олександрії обрали кращий логотип до Дня міста

, КП

11187Конкурс організувала міська рада. Він тривав із 2 квітня по 11 травня. Завданням конкурсу було створити унікальний логотип, що сприятиме туристичній привабливості Олександрії, поширенню інформації про місто; використанню єдиного візуального стилю в рекламних, промоційних та інших заходах; формуванню позитивного іміджу міста, його історико-культурної спадщини та економіко-інвестиційного потенціалу.


Спочатку комісія оцінила подані роботи та обрала фіналістів. Їхні пропозиції оприлюднили на сторінці Інформаційно-туристичного центру «Олександрія» та сайті Олександрійської міської ради. Переможця конкурсу обирали онлайн голосуванням.


Кращу емблему створила олександрійка Софія Вялих –  студентка 2 курсу Польсько-Японської академії комп’ютерних технологій.


На лого дівчина зобразила олександрійський театр і хвилю води трохи нижче – злиття двох річок Березівка та Інгулець як символ єднання громади.


Нагородять Софію під час святкування 275-ї річниці з дня заснування Олександрії, яке традиційно заплановане на останню неділю травня.

e-max.it: your social media marketing partner