«Файно маркет» продовжує підтримувати чотирилапих друзів у Кропивницькому

,

11749Притулки для тварин «Щасливий пес» та «Бім», що у Кропивницькому, отримали продукти від мережі «Файно маркет» у рамках акції на підтримку чотирилапих.


Для притулку «Щасливий Пес» придбали крупу та 60 тюків соломи для облаштування та утеплення домівок для покинутих тварин.


Ще одна волонтерська організація, що опікується бездомними тваринами – «БІМ» – теж отримала крупу. Загальна вага придбаної крупи – 300 кілограмів.


«Ми вдячні жителям Кропивницького за те, що вони розділяють нашу соціально-активну позицію. Вдячні людям, які залишали корм. Працівники мережі «Файно маркет» зібрали його, а також надали свою допомогу і вже доставили до притулків для бездомних тварин. «Файно маркет» щиро дякує усім небайдужим за підтримку чотирилапих. Це справжня сусідська допомога», – зазначають благодійники у соцмережі.

Нагадаємо, у місті є дві волонтерські організації, які опікуються бездомними тваринами. Вони не отримують фінансову підтримку з бюджету, а працюють на волонтерських засадах і за підтримки благодійників.


Волонтери притулків зазначають, що харчування – левова частина витрат їхніх закладів, до того ж кількість підопічних тварин у притулках постійно змінюється.


Тому активісти будуть вдячні за сухий та вологий корм для тварин, а також гречану, вівсяну, ячмінну крупу, рис та макаронні вироби. Продукти приймають у нерозкритому пакуванні задля безпеки.


Як повідомлялося раніше, у 2020 році «Файно маркет» оголосив про ініціативу під назвою – «Дай Лапу». У спеціально відведених кошиках небайдужі до долі тварин містяни можуть залишити продукти для котів та собак, а магазин передасть їх притулкам. За весь період дії акції зібрали понад 6 тонн корму.

1175011751

e-max.it: your social media marketing partner