На Кіровоградщині відкрили офіс «УДАРу»

, КП

11823У Кропивницькому відбулося офіційне відкриття регіонального офісу політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Сьогодні з’явилась локація для взаємодії з однодумцями. Відкриття регіонального офісу стало черговим важливим кроком для розбудови «УДАРу Віталія Кличка» на Кіровоградщині!», – зазначив голова обласної організації «УДАРу» Віталій Линник.

За його словами, головне призначення офісу – забезпечення постійної комунікації із жителями області, донесення ключових позицій партії з питань, що турбують жителів Кіровоградщини.

Регіональний офіс партії працюватиме в будні дні з 9:00 до 18:00 та буде відкритим для відвідувачів у суботу з 9:00 до 16:00. 

Адреса офісу: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 55.

«Сьогодні «УДАР» об’єднує людей зі спільними цінностями та принципами. Важливо, що до команди приєднуються справжні патріоти України, яким не байдуже, в якій державі житимуть вони і їхні діти. Запрошуємо до «УДАРу» усіх, хто готовий будувати справжнє громадянське суспільство!», – наголосив Віталій Линник.

Нагадаємо, що нового голову Кіровоградської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» було обрано 27 листопада 2021 року.

 

11824 11825

Vavada Casino - це просторе і привабливе місце, де можна пограти у веселі азартні ігри, отримувати бонуси і швидко вигравати гроші.
e-max.it: your social media marketing partner