На Кіровоградщині відбулася конференція обласної організації партії «Удар Віталія Кличка»

,

11869Провели конференцію обласної організації партії «Удар Віталія Кличка», на якій обрали представників Кіровоградщини для участі у з’їзді партії, що відбудеться 4 лютого у Києві, повідомили у прес-службі партії.

– Сьогодні «УДАР» – це альтернатива чинній владі. На Кіровоградщині партія тільки розпочала перезавантаження, але наші плани амбітні – не просто розбудова структури в області, а охоплення представництвами кожної громади. Впевнений, що ми здатні об’єднати жителів центрального регіону та зробити Україну сильною! – наголосив лідер обласного «УДАРу» Віталій Линник. – Участь у з’їзді – це черговий етап розвитку «УДАРу» на Кіровоградщині, можливість обміну досвідом з колегами, формування спільної стратегії розвитку нашої політичної сили та спільного реагування на гострі питання, що постають перед країною.


Учасники конференції висунули п’ять делегатів від області для участі у з’їзді: голову обласного осередку партії Віталія Линника, голову виконавчого комітету «УДАРу» Кіровоградщини Андрія Кочергу, а також Артема Мамченка, Олександра Багаченка та Ігоря Грєвцева.

 

11871118701187311872

e-max.it: your social media marketing partner