Колектив «Файно Маркет» привітав онкохворих дітей з Різдвяними святами

,

11883Доброю традицією для мережі «Файно Маркет» стала щорічна акція на підтримку онкохворих діток «Радість Різдва».


П’ятий рік поспіль колектив мережі готує подарунки для малечі й передає їх у благодійний фонд «Янгол життя», який опікується пацієнтами гематологічного відділення дитячої обласної лікарні.


Акція «Радість Різдва» – внутрішній проект мережі, яку започаткував департамент з управління персоналом із метою згуртування співробітників заради важливої справи. Що може краще об’єднати, як не добра справа?


– Для всього колективу мережі акція «Радість Різдва» вже стала головним атрибутом новорічних свят. Ніхто не очікує нагадування про збір, а готує завчасно подарунки. Кожен хоче привітати й подарувати частку тепла, добра і радості. Посмішка на обличчі малюків, це найбільша нагорода та подяка для нас. Ми розуміємо скільки випробувань випало на долю цих дітей, тому дуже хочемо підбадьорити і надихнути їх на найшвидше одужання, – прокоментувала Тетяна Правда, директор департаменту з управління персоналом.


Цьогоріч мережа розширила свої кордони, а заодно й кордони акції «Радість Різдва». Як зазначали раніше, минулого року на території Черкас та області відкрили близько 20 магазинів. Таким чином до ініціативи доєдналися співробітники із нового регіону. В рамках цього започаткували співпрацю з місцевим дитячим благодійним фондом «Подаруй дитині світ».


Таким чином, понад дві тисячі співробітників «Файно Маркет» об’єдналися, аби подарувати радість Різдва 50 дітям.


– Наша співпраця з мережею триває вже не перший рік. Разом втілили в життя не один проект. Але ця акція дуже важлива, адже в неї вкладають частинку своєї душі кожен працівник мережі: вони готують подарунки, підписують листівки з мотиваційними закликами, пекарні мережі завжди готують смачні святкові калачі. Особливо приємно, що саме ця ініціатива йде від колективу, а не бізнесу, – розповідає директорка з розвитку благодійного фонду «Янгол життя» Ольга Присяжнюк.

 

1188411885118861188711888

 

партнерський матеріал

e-max.it: your social media marketing partner