Андрій Табалов нагородив призерів конкурсу дитячого мистецтва

, КП

17275У Кропивницькій художній школі імені Осмьоркіна підбили підсумки конкурсу дитячого мистецтва «Волошонок та Хлопчик зі згущеного молока крокують Україною». 

Ініціатором проведення конкурсу стала молочна компанія «Волошкове поле». 

За словами організаторів, головна мета творчого змагання – популяризація ролі підприємств харчової промисловості у сучасній Україні, підвищення рівня обізнаності молодого покоління про якісне та здорове харчування. 

Участь у конкурсі взяли 28 юних художників віком від 9 до 14 років. Судді відзначили високий рівень майстерності всіх учасників, творчий підхід та індивідуальність. Переможців конкурсу особисто привітав генеральний директор молочної компанії «Волошкове поле» Андрій Табалов.

 

17274  

– Сьогодні ви всі – переможці! Кожна робота – це маленький шедевр. А ви – надзвичайно творчі, талановиті і цілеспрямовані діти. Мені особисто дуже приємно, що наш конкурс зібрав так багато учасників, що тема вам сподобалась, і ви зуміли так талановито розкрити її в своїх роботах. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день! – звернувся до юних художників Андрій Табалов. 

Переможці та учасники конкурсу отримали дипломи та спеціальні подарунки від організаторів заходу – набори продукції «Волошкове поле» (улюблене багатьма згущене молоко «з хлопчиком», глазуровані сирки, набори йогуртів «Волошкове поле») у брендованих торбинках. 

Також для куточку відпочинку у художній школі Андрій Табалов придбав зручний диван, аби у перервах між заняттями учні та вчителі могли комфортно перепочити.

 

 

17276 17273

e-max.it: your social media marketing partner