«Файно Маркет» передав медикаменти для кропивницьких організацій, які опікуються безпритульними тваринами

, КП

17441У рамках акції на підтримку чотирилапих організаціям «Щасливий пес» та «Бім» закупили і передали «Новокаїн», «Хлоргексидин», «Ентеросгель», медичні рукавички, шприци, бинти, «Натрію Хлорид», «Хлоргексідін», «Перекис Водню» та багато іншого.

– Ці медикаменти надзвичайно важливі для тварин. Деякі використовують для негайної допомоги після травм або аварій, інші рятують від отруєнь. Акція стала можливою завдяки спільним зусиллям і підтримці сусідів. Ми також віддаємо належну вдячність адміністраціям притулків за їхню відданість та турботу про бездомних тварин, – коментують у мережі магазинів «Файно Маркет».

Вони кажуть, це важлива турбота про кожного жителя нашого міста.

– Здорові та доглянуті безпритульні тварини – це запорука безпеки кропивничан будь-якого віку. Нехай наша добра справа стане прикладом та натхненням для інших. Ми віримо, що кожна допомога важлива і незначні зусилля можуть зробити великий поштовх для тих, хто потребує підтримки. Слідкуйте за нашими майбутніми ініціативами, адже разом ми можемо зробити ще більше добра, – акцентували у мережі «Файно Маркет».

 

17442174441744517443

e-max.it: your social media marketing partner