Голова Кіровоградської обласної ради представив колективу Театру корифеїв нового керівника

, КП

17513Голова обласної ради Юрій Дрозд представив колективу Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.Л. Кропивницького його нового директора-художнього керівника Сергія Корнієнка сьогодні, 27 вересня, повідомили у пресслужбі обласної ради.

– Маю за честь представити вам нового керівника Театру корифеїв Сергія Корнієнка. Він уже зарекомендував себе талановитим актором та режисером. Я знаю, що з новим керівником на наш театр чекають творчі звершення – нові постановки, вистави, концерти тощо. Вірю, що в силах Сергія Вікторовича зробити наш театр флагманом українського мистецтва, відомим далеко за межами нашої держави. Переконаний, що талановитий і досвідчений колектив Театру корифеїв допоможе реалізувати всі творчі задуми нового керівника, – наголосив Юрій Дрозд під час зустрічі з колективом.


Голова обласної ради чекає, що вистави театру імені Марка Кропивницького побачать шанувальники мистецтва у Чернівцях та Миколаєві, Черкасах та Ужгороді, Львові та Одесі, Вінниці та Херсоні тощо.


– Обласна рада зробить усе, аби організувати і забезпечити ці гастролі, – підкреслив Юрій Дрозд, зазначивши, що найближчим часом чекає на виступи колективу театру в Польщі, Словаччині, Німеччині та Угорщині – там, де нині сконцентрувалась найбільша кількість українців, що виїхали за кордон, рятуючись від війни.

 

175141751517516

e-max.it: your social media marketing partner