У Київській області відбулась третя партнерська зустріч «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи»

, КП

17557Ця подія стала завершальною в циклі заходів, організованих Київською обласною адміністрацією для колег з інших областей задля обміну досвідом  впровадження реформи шкільного харчування між регіонами.

 

 На заході були присутні очільники 12 обласних військових адміністрацій, в тому числі начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова. Там вони ознайомились з реформою в дії – успішними прикладами впровадження змін. Побачили, як на практиці використовуються технологічні моделі організації харчування, як-от базові та опорні кухні, почули відгуки від колег щодо оновленого меню та інших інновацій, які використовують в школах та садочках Київщини, аби забезпечити дітей здоровою та поживною їжею.

 

Крім того, учасники заходу побували й на будівництві фабрики-кухні в Бучі, яка вже зовсім скоро розпочне свою роботу і годуватиме понад 10 000 дітей з 30 закладів Київської області.

 

До участі в робочій нараді долучилась Перша леді України Олена Зеленська, заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба та представники Офісу Президента.

 

– Наша реформа вже давно не тільки про харчування. Вона про спільні дії. За час спротиву ворогу українці навчилися взаємодії як ніхто у світі. І це найкраща основа для позитивних змін – не чекати готових, а брати участь у їх розробці, як ви зараз. В умовах війни все набуло іншого значення. І реформа шкільного харчування теж. Вона стала ще однією формою українського самозахисту – захисту наших дітей, нашого майбутнього, – зазначила Олена Зеленська.

 

175581755917560175611756217563

e-max.it: your social media marketing partner