Робоча група «Прозорість та підзвітність» перевірить якість надання екстреної медичної допомоги на Кіровоградщині

, КП

17564Зокрема, розпорядженням начальника Кіровоградської ОВА призначена робоча група з перевірки надання медичної допомоги жителям області Центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради.

МОЗ України разом з Нацслужбою здоров'я України провели моніторинг якості надання медичних послуг лікарнями, хворим на інсульт пацієнтам, що законтрактовані НСЗУ за пакетом «Медична допомога при гострому мозковому інсульті», повідомляють у телеграм-каналі Кіровоградської ОВА.

 

Аналізуючи дані моніторингу організації надання медичної допомоги хворим з підозрою на гострий мозковий інсульт на догоспітальному етапі встановлено, що таких пацієнтів бригади екстреної медичної допомоги не завжди доставляють у законтрактовані НСЗУ заклади.


Також надходять усні та письмові скарги від жителів Кіровоградщини на відмову працівників КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області» у прийомі викликів для надання екстреної медичної допомоги.


«Зазначимо, що метою перевірки надання медичної допомоги жителям області є недопущення в подальшому негативних наслідків у організації надання медичної допомоги хворим та раціональне використання установою існуючих фінансових ресурсів», – зауважують в ОВА.

e-max.it: your social media marketing partner