На Кіровоградщині вже понад 1200 команд зареєструвалися у загальнонаціональному проекті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

, КП

17705На Кіровоградщині на загальнонаціональний проект «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зареєструвалось вже 1252 спортивні команди. Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

Найбільше – в Кропивницькій, Олександрійській, Благовіщенській, Кетрисанівській, Онуфріївській громадах. З баскетболу – 448, з волейболу –357, з футзалу – 219, зі спортивного орієнтування – 116, з черліденгу – 112.

– Цей проект – гарна можливість школярам продемонструвати величезний потенціал, спортивні вміння, згуртованість, жагу до перемог. Переконаний – наші шкільні команди мають усі шанси поборотись за звання кращих на загальнонаціональному рівні, – зазначив Андрій Райкович.

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України під гаслом «Разом переможемо!». На учнів очікує 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги заплановано провести змагання з п'яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

Ініціатор проекту – Президент України Володимир Зеленський.
Реєстрація команд триватиме до 1 лютого.

Сайт проекту - https://scl.gov.ua/

 

177061770717708

e-max.it: your social media marketing partner