Благодійна вечеря, аукціон та квартира для Героя: у Кропивницькому збирали кошти на потреби захисників України

, КП

17739У Кропивницькому пройшла благодійна вечеря та благодійний аукціон за участю зірок українського шоу-бізнесу – Олександра Пономарьова, Юрія Горбунова та Михайла Хоми («DZIDZIO») 5 квітня.

Захід зібрав представників з низки громад Кіровоградщини. Серед них – підприємці та підприємиці, представники аграрної сфери та активісти. Благодійні вечері проходять в багатьох областях України заради збору коштів на потреби Збройних Сил України. Організаторами у Кропивницькому є ГО «ВПО України» та благодійний фонд «Мирне місто».


Наприклад, нещодавно у Кривому Розі під час благодійної вечері та аукціону вдалося зібрати 33 900 доларів. У Львові – 13,5 мільйона гривень. На аукціоні у Кропивницькому гостям заходу представили низку цікавих лотів. Серед них – автограф футболіста Руслана Маліновського, книги «Малий енциклопедичний словник» виданий у 1907 році, поштові марки УНР «Чарки Перемоги», створені з військових гільз, монету «Розвідка України», старовинні листівки, лот з підписом Валерія Залужного, шеврони третього окремого полку спецпризначення, агітаційну листівку УПА, а також м’яч з підписами гравців та головного тренера ФК «Шахтар», боксерську рукавичку з підписом Олександра Усика і багато інших.

Співаки Олександр Пономарьов та «DZIDZIO» створили неймовірну атмосферу єднання, виконуючи патріотичні пісні. Наприклад, пісня «Молитва за Україну» викликала сльози у гостей. І усі присутні вшановували бійців, які боронять нас на фронті, а також загиблих Героїв, стоячи. Такий шквал емоцій викликала і пісня Олександра Пономарьова «Заспіваймо пісню за Україну!».

Неймовірне виконання пісні «Ліхтарики» за участю «DZIDZIO» та незрячої 10-річної дівчинки з Львівщини – Анною-Марією Герман теж не залишило нікого байдужим. Анна-Марія надзвичайно обдарована дівчинка, яка, співаючи в храмах і на вулицях, зібрала понад два мільйони гривень на потреби ЗСУ за час повномасштабного вторгнення. Про потреби армії вона знає чимало, адже серед захисників її рідний брат.

 

177461774317741


Знаковою подією і стало вручення ключів від квартири родині захисника з Кропивницького: він боронить Україну з 2014 року. Родина отримала двокімнатну квартиру площею майже 50 квадратних метрів в обласному центрі від ГО «ВПО України» та БФ «Мирне місто».

Завершився аукціон підрахунком коштів. Цього разу благодійникам вдалося зібрати 26 400 доларів, які підуть на потреби третього окремого полку спецпризначення імені Князя Святослава Хороброго та 41 ОМБр.

 

177401774217751

 

177441774517749

177471774817750

e-max.it: your social media marketing partner