Кіровоградські рекламними працюватимуть і вночі, щоб зняти всю політагітацію

,

Рекламні агентства зараз активно працюють над ліквідацією політичної агітації на біл-бордах і сіті-лайтах в Кіровограді, адже до дня тиші залишилося менше 10 годин. Через погіршення погодних умов виконання цього завдання у рази ускладнюється, але рекламними обіцяють завершити роботи вчасно.

- Ми вже зараз обриваємо агітаційні плакати з рекламних носіїв. Планували, що це займе набагато менше часу, але через такі погодні умови ми працюватимемо і вночі. Усі щити, як скло, обдирати плакати дуже складно – усе покрито льодом. Будемо працювати до ранку, уночі контролюватимемо, щоб всі агітаційні матеріали на наших біл-бордах і сіті-лайтах були зняті. А приводити в порядок самі рекламні щити, розміщувати фонові наклейки, будемо вже у неділю, понеділок, коли погода покращиться і дасть можливість це зробити, - повідомила у коментарі «КП» директор рекламного агентства «Рік» Наталя Жукова.

- Я не знаю, встигнемо чи ні, але задача стоїть, люди працюють. Будемо старатися встигнути, - сказали у ще одному рекламному  агентстві Кіровограда  «Олтер».
e-max.it: your social media marketing partner