У Кіровограді таємний благодійник обдарував дітей-сиріт

,

Кіровоградський центр реабілітації дітей-інвалідів розшукує хлопця на ім’я Юрій, який 24 жовтня зробив неабиякий подарунок вихованцям. На запитання «Хто це передав?» він скромно посміхнувся і відповів: «Це вашим дітям!». Потім мовчки сів у машину і поїхав…

–Багато і часто я звертаюся з проханням про допомогу нашим дітям до друзів, депутатів, кандидатів у депутати, в різні організації й фонди. Але такої допомоги, яку нам надав цей молодий чоловік, ще ніколи не було, – розповідає «КП» директор Центру Анна Заботкіна. – У п'ятницю в Центр приїхала машина, з якої вийшов хлопець, вивантажив три десятки чудових регульованих стільчиків, 50 комплектів постільної білизни та два мішки наборів для творчості і малювання, а потім сів у машину і поїхав.

Перед тим, як відвідати Центр, хлопець зателефонував із прихованого номеру і повідомив, що привезе допомогу. Ні прізвище, ні номера автомобіля цієї людини не відомі. Лише хтось випадково почув, як водій назвав його Юрієм.

– Я впевнена, що ця допомога була спланована і продумана, бо привезли саме те, чого дуже потребував наш Центр. Усе ідеально підійшло – і розмір стільчиків, і постільної білизни, і приладдя для творчості. Ми б хотіли подякувати Юрію, передати саморобки від дітей у знак подяки… Сподіваємося, нам удасться знайти благодійника, хоча надій мало, – додає Анна Заботкіна.
e-max.it: your social media marketing partner