Понад 70 багатоповерхівок Кіровограда не опалюються

,

Опалювальний сезон в області розпочався на тиждень пізніше запланованого. На сьогодні в області опалюються 1654 житлові будинки, з них 977 – у Кіровограді. Однак, у зв’язку з численними поривами мереж, без тепла залишаються ще 73 багатоповерхівки.

–Це 71 житловий будинок, що обслуговується КП «Теплоенергетик», та дві багатоповерхівки на Конєва, 7 та Конєва, 15, які опалюються ДП «Кіровоградтепло». На аварійних ділянках працюють спеціальні бригади. У цих будинках тепло має з’явитися протягом кількох днів, – повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства облдерж­адміністрації Ольга Довжук.

За словами посадовиці, найскладніша ситуація склалася з тепломережами в обласному центрі на вулицях Київській та Гагаріна. Спочатку там опалення увімкнули, проте через аварійність комунікацій, яким уже понад шість десятків років, його довелося відключити.

Досі без тепла залишаються дитячий будинок-інтернат та одна державна установа у Новомиргороді, а також два дитсадки у Знам’янці та Бобринці. Останні не опалюються через перехід котелень на альтернативні види палива.
e-max.it: your social media marketing partner