Стрижаков відкриває приймальну громадян

,

Уже цього місяця в Кіровограді розпочне свою роботу приймальна громадян депутата міської ради Артема Стрижакова. Сам депутат каже, що ініціатива відкрити офіс з’явилася в ході зустрічей із городянами. Пояснює, проблем у місті більшає, а от їхнє вирішення залишає бажати кращого.

– Приймальну ми плануємо відкрити упродовж найближчих двох тижнів. Досі такий офіс працював лише на моєму окрузі. Нам вдалося підняти чималий пласт. Але проблем у місті більшає, люди до мене звертаються з різних мікрорайонів, тому і постала потреба створити міську громадську приймальну. Тим більше, що позитивний досвід роботи зі зверненнями городян у нас є, – коментує рішення відкрити офіс для виборців Стрижаков.

Він також пояснює, ще однією причиною створення приймальної є необхідність контролю над вирішенням проблем, з якими звертаються кіровоградці.

– Щотижня я по кілька разів зустрічаюся з жителями різних мікрорайонів Кіровограда. Люди говорять про зневіру, що влада їх не чує. Але відмежуватися від проблем – це не вихід, їх потрібно вирішувати. У нинішніх умовах це має відбуватися з подвійним натиском і жорстким контролем, – зауважує депутат.

Артем Стрижаков анонсує, що його приймальна працюватиме щодня.

– Окрім суботи та неділі, я та мої помічники готові будуть вислухати кіровоградців, а потім змусити владу відреагувати на кожне звернення. Як і раніше я стоятиму на боці городян, разом із ними домагатимусь вирішення їхніх проблем, – підкреслює він.

Приймальна депутата працюватиме за адресою: вулиця Дворцова,27/25 (на розі Дворцової та Чорновола).
e-max.it: your social media marketing partner