Ще одна спільна перемога: Віті Афанасьєвій повернули дітей

,

1698Кіровоградці Віті Афанасьєвій, історію якої нещодавно розповіла «КП», повернули трьох дітей, які виховувалися у дитбудинку «Наш дім».

Сталося це у п’ятницю, тринадцятого. Тож, відповідно до рішення міськвиконкому, 17-річна Аліна, 14-річний Микита та 5-річна Сашуня житимуть тепер із мамою, як про це мріяли.

– Трьох дітей із сім’ї Вікторії Афанасьєвої сьогодні повернули матері. Цьому передувало вивчення соціальними службами ситуації в родині, житлово-побутових умов матері. При цьому враховано бажання дітей, – повідомила на своїй сторінці у соцмережі начальник відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури області Алла Мороз.

– Це найкращий подарунок на мій день народження! – з радістю розповідає «КП» 17-річна Аліна. – Ми нарешті всі повернулися до мами. Сашуня, як дізналася, на крилах весь день літає і каже, що тепер спатиме тільки з мамою.

– Я впевнена, що без розголосу своєї історії ще не скоро повернула б дітей. Ви не бачили, як до мене ставилися чиновники. А після виходу статті ставлення відразу помінялося, не скотське, а як до людини. Я дякую газеті і тим людям, що посприяли об’єднанню нашої родини! Тепер бажання збулося, і ми найщасливіші у світі! – радіє багатодітна мати.
e-max.it: your social media marketing partner