Діти зі Знам’янки передали воякам патріотичний хенд-мейд

,

Допомогти військовим на сході взялися вихованці гуртка «Технічний дизайн» станції юних техніків у Знам’янці. Вони вже кілька місяців поспіль виготовляють для наших бійців патріотичні сувеніри. Діти вірять, що їхні обереги неодмінно захистять вояків і врятують їм життя.

Керівник гуртка каже, що діти не вперше долучаються до гуманітарної допомоги військовим. Вони вже передавали сувеніри з патріотичною символікою, обереги та малюнки.

– Окрім поробок, цього разу передаємо ще яблука та печиво, – говорить керівник гуртка Наталя Леонова. – Оскільки дитяча енергія найсильніша, я спрямувала дітей на те, щоб, готуючи обереги, вони вкладали в них побажання здоров’я і сили нашим бійцям. Таким чином ми намагаємося зберегти життя наших захисників.

За словами педагога, зазвичай діти самі приносять ідеї. Хтось малює, хтось шиє прапори або плете обереги. Головне, щоб процес ішов від душі.

– Я зробила обереги, що захищатимуть наших солдатів від смерті та злих сил, – показує жовто-блакитний сакральний символ вихованка гуртка Дарина. – Роблю їх із думками, щоб у хлопців було все добре, щоб їх оминула куля і вони повернулися додому живими та здоровими.

На малюнках діти залишають свої номери телефонів. Кажуть, що з нетерпінням чекатимуть дзвінка. Вихованцю гуртка Денису раніше вже телефонував боєць.

– Я написав листа і його відправили в АТО. Десь за годину перед Новим роком мені подзвонив солдат із Житомира. Він питав, як у мене справи. Я відповів, що у мене все гаразд, і запитав, як у них справи, а він відповів: «Усе добре, тримаємося і не здамо позицій». Мені було дуже приємно, що він знайшов час мені зателефонувати. Потім я відправив йому смс-привітання з Новим роком, – ділиться хлопчик.

Аби передати свої поробки і гостинці, діти приїхали в Кіровоград. Вони вручили бійцям 57 мотострілкової бригади прапор із побажаннями, а натомість отримали стяг зі словами вдячності.
e-max.it: your social media marketing partner