Той, що біг у трусах, продав голову Путіна на аукціоні

,

1423В Олександрії завершився аукціон, на який виставили маску голови президента РФ Володимира Путіна. Саме в ній і в трусах із національним прапором за плечима під час торішнього жовтневого матчу «Зірка» – «Олександрія» по кіровоградському стадіону пробігся фанат.

Благодійний аукціон із продажу футбольних сувенірів та атрибутики організували ультрас-уболівальники ФК «Олександрія». За маску вдалося виручити 70 гривень. Кошти підуть на допомогу АТО.

Як повідомляла «КП», за гумовим обличчям Путіна ховався студент-п’ятикурсник Богдан. Хлопець займається спортом і входить до складу ультрас «SA07» футбольного клубу «Олександрія».

У розмові з «КП» він розповів, що на таку пробіжку зважився вперше і востаннє в житті. Пояснював, у такий спосіб хотів показати, що українцям не варто боятися Путіна. Богдан також припускав, що президенту РФ залишилося не довго бути при владі і він жалкуватиме, що вторгся в Україну.

– Цією пробіжкою хотів показати, що Путін всього-на-всього клоун, і скоро він утікатиме зі свого трону в одних лише трусах і шкодуватиме, що поліз в Україну, – коментував Богдан.
e-max.it: your social media marketing partner