Опозиція вимагає від влади організувати спеціальні заходи безпеки 9 травня

,

«Опозиційний блок» вимагає від влади зробити все, щоб День Перемоги у країні пройшов спокійно, в атмосфері злагоди і порозуміння. Про це йдеться у заяві партії.

– Ми наполягаємо на тому, щоб в ці тривожні дні були прийняті спеціальні заходи безпеки. До охорони правопорядку слід залучити максимальну кількість співробітників органів внутрішніх справ, а також додатково – особовий склад військових частин Нацгвардії, вузів системи МВС, громадські формування. Ветерани повинні отримати можливість вільно і мирно відзначити свій День Перемоги, – акцентують в «Опозиційному блоці».

Водночас у політсилі зауважують, що цьогоріч своїми діями уряд затьмарив свято ветеранам.

– Цього року воно буде затьмарене через бездумні рішення і помилки нинішніх правителів. В результаті необдуманих, часом безвідповідальних дій уряду заморожені пенсії ветеранів та соціальні виплати, знецінені їх заощадження, підвищені ціни на комунальні послуги, допущено подорожчання життєво необхідних продуктів і ліків, введено податок на пенсії. Але, саме обурливе, що влада принизила ветеранів, поставивши під сумнів їх право носити бойові нагороди, – наголошують в «Опозиційному блоці» і додають, що неодноразово вимагали від уряду та парламентської коаліції прийняти законопроекти, які полегшать життя ветеранам та іншим нужденним, але влада замість реальних реформ влаштувала соціальний геноцид ветеранів.

– Ми вимагаємо повернути людям гідні соціальні виплати та пенсії. Ми також вимагаємо обмежити ціни – торгова націнка повинна бути не більше 15%. Ми вимагаємо заборонити підвищення цін і тарифів на «комуналку», і повернути колишні тарифи – станом на 1 січня 2014 року. Сьогодні у влади залишилося буквально кілька днів, щоб виправити власні помилки і спокутувати свою провину перед ветеранами напередодні свята 9 Травня, – йдеться у заяві опозиції.
e-max.it: your social media marketing partner