Чому військовий-контрактник із Олександрійського району наклав на себе руки?

,



Трагедія сталася напередодні першотравневих свят у селищі Пантаївка Олександрійського району. 20-річний молодий чоловік кинувся з вежі стільникового зв’язку. Понівечене тіло знайшла жителька села. Вона ж і повідомила правоохоронцям.

Місцеві кажуть, ця мобільна вишка хлопцю була добре знайома. Раніше він вже вилазив на неї, аби почепити державний прапор.

Причина самогубства, ймовірніше за все, непорозуміння з коханою. Принаймні до такої версії схиляються правоохоронці. Вони з’ясували, що напередодні хлопець посварився зі своєю 16-річною дівчиною, яка нещодавно народила йому дитину. Та начебто пригрозила юнаку, що заборонить бачитися з немовлям.

Трагедією шоковані й військовослужбовці в/ч № 2710 Кіровограда, де хлопець проходив службу за контрактом. Найближчим часом він мав їхати у зону АТО.

Керівництво частини характеризує юнака як доброзичливого і товариського солдата, кажуть за вживанням алкоголю чи наркотиків його не помічали. Однак підозрюють, що він міг бути під їхнім впливом напередодні трагедії: хлопець не відповідав на телефонні дзвінки своїх командирів або давав неадекватні відповіді.

e-max.it: your social media marketing partner