Читачка «КП» передала реабілітаційному центру для колишніх в’язнів ліжко

,

Нещодавно «КП» розповідала про сім’ю Небесних, яка віддала власний просторий будинок в обласному центрі під реабілітаційний центр для колишніх в’язнів. Після виходу цієї історії у світ, у якій газета відзначала, що будинок потребує ремонту та укомплектування меблями, до редакції зателефонувала кіровоградка Лідія Христонько і повідомила, що хоче передати в’язням ліжко.

–У міру своїх можливостей хочу допомогти. У нас є ліжко, яке нам не потрібне. А от для реабілітаційного центру, який зараз обладнується, воно ще знадобиться, – розповіла Лідія.

«КП» одразу передала номер телефону жінки Небесним.

– Ми з чоловіком зв’язалися з Лідією, домовилися про зустріч і вже за кілька днів перевезли ліжко. Хлопці задоволені і дякують небайдужим людям. У них починається нове життя. Добре, що є ті, хто готовий їм у цьому допомогти, – говорить Ельміра і додає, що ще одна жіночка відгукнулася і передала двоярусне ліжко.

Наразі будинок потроху обладнують, діляться Небесні. Дві кімнати вже повністю придатні до життя. Інші – ще потребують ремонту.

– У будинку сиро. Там водяне опалення, котел стоїть, а от батареї покрали. Якщо хтось може допомогти батареями, ми будемо дуже вдячні. Також чоловікам необхідні одяг та взуття, тож просимо відгукнутися всіх небайдужих, – звертається до читачів «КП» Ельміра Небесна, завдяки якій нині дах над головою знайшли дев’ять колишніх в’язнів.
e-max.it: your social media marketing partner