У Петровому відкрили відбудовані парк і набережну

,

2037Минулого тижня у Петровому після масштабної реконструкції відкрили парк відпочинку і набережну, повідомляють в РДА.

Виконати ініціативу вдалося завдяки участі району в соціальній програмі ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ» «Місто – нашими руками», співпраці влади, бізнесу і громади.

Оновлену набережну місцеві жителі почали називати Алеєю закоханих. Привели до ладу й парк: встановили концертну сцену, спортивний і дитячий майданчики, освітлення, зробили широкі алеї, висадили квіти, омолодили дерева.

– Сьогодні здійснилась давня мрія петрівчан – в центрі селища з'явився чудовий куточок для відпочинку, – зауважив заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. – Це і є приклад справжнього соціального партнерства бізнесу, влади та громади. Мені приємно повідомити, що Петрівська райдержадміністрація продовжує залучати кошти для того, аби громаді було краще жити: 5 проектів від району реалізуватимуться за рахунок коштів фонду регіонального розвитку. Є можливості для використання коштів на інфраструктуру та на дороги.  

На урочистому відкритті нагородили тих, хто долучився до відбудови зон відпочинку. Це десятки місцевих підприємців, сільгоспвиробників і просто небайдужі жителі. Районна влада навіть запровадила спеціальний приз – «Золота лопата» – для тих, хто працював на суботниках. Дітям, які були присутні на заході, подарували повітряні кульки з надписами «Я люблю Петрівщину». 

Продовжилося свято концертною програмою за участю місцевих аматорів. А ввечері молодь розважалася на дискотеці під відкритим небом.
e-max.it: your social media marketing partner