Рулонні штори – захист від сонця для кіровоградців

,

9734Штори, які накручують на вал, – це один із найсучасніших способів оформлення вікон. Цей пристрій складається з полотна і механізму, який служить для згортання тканини в рулон. Продукція виготовляється з матерії, досить проста і зручна у використанні. Має презентабельний зовнішній вигляд – не таки громіздкий у порівнянні з гардинами.

Які тканини застосовують?
Тканинні штори можна з легкістю підібрати для будь-якої кімнати. Матеріал, який використовується для їхнього виготовлення, має велику кількість кольорів і пропускає різну кількість світла. Як правило, це бавовна, поліестер, а також інші натуральні і штучні тканини, але в більшості випадків використовується поліестер. Ці полотна мають більший термін служби, не бояться перепадів температури, не електризуються. На них не збирається пил, і вони не вигорають під впливом ультрафіолетових променів. За допомогою спеціального покриття можна створити ефект «теплового дзеркала». До речі, даний виріб прекрасно поєднується з основними шторами і інтер’єром кімнати. Така продукція легко монтується, ви можете подивитися відео з установки рулонних штор.
За ступенем світлопропускання тканини можуть бути:
1. Прозорі. Зазвичай застосовують разом із традиційним декором.
2. Дімаут. Промені частково проходять крізь таку тканину, при цьому тепло затримується. Виріб створює ефективне затінення. Використовується для будь-яких приміщень.
3. Блекаут. Такий матеріал складається з тканини і прогумованої основи зі зворотного боку, тому він не пропускає денне світло. Ідеально підходить для спалень, дитячих і приміщень для переглядів відео, наприклад, конференц-залів.
4. Ролети «День-ніч». Двошарові тканинні ролети з прозорих і непрозорих смуг які чергуються між собою. Освітленість можна змінювати за допомогою зміщення одних смуг на інші.

Рулонні жалюзі відкритого типу
Дана система містить:
1. Полотно
2. Вал.
3. Управління.
4. Нижня планка.
5. Бічний фіксацію
Такі жалюзі можуть мати різні розміри вала, нижньої планки і кронштейна. Для конкретного отвору підбирається виріб потрібної ширини. Якщо штора кріпиться на стіну, то вона повинна бути трохи ширше отвору вікна. Встановлений рулон усередині отвору – дещо менший. Якщо установка здійснюється безпосередньо на стулку, то полотно має бути не менше, ніж відстані між штапиками.
Переваги: можна встановити на весь отвір, невисока ціна, різні варіанти установки, легко монтуються.

Рулонні жалюзі закритого типу
Цей виріб схоже на попередній, але з деякою модернізацією. Крім деталей, що входять до складу відкритої системи, додано:
1. Короб, в якому розміщується вал.
2. Бічні напрямні.
Цей продукт не провисає, без зазору прилягає до отвору. Чудово захищає від прямих променів сонця. Плюси: підходить для вікон встановлених під кутом, вал в коробі не забруднюється.

Купити тканинні ролети можна на сайті: http://oknaeuro.kiev.ua/collections
e-max.it: your social media marketing partner